ODRŽAN 4. SAJAM ZDRAVOG ŽIVOTA I LJEPOTE

ODRŽAN 4. SAJAM ZDRAVOG ŽIVOTA I LJEPOTE

U organizaciji Strukovne škole Pula i Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, dana 27.04.2018. godine održan je 4. Sajam zdravog života i ljepote, u hotelu Park Plaza Histria Pula.

Na manifestaciji, posvećenoj zdravom životu i ljepoti, sudjelovali su obrtnici i tvrtke koje su aktivne na području zdravstvenog turizma, wellness i spa industrije, ljepote, nutricionizma i proizvodnje hrane te začinskog i ljekovitog bilja i prirodne kozmetike.

Sve aktivnosti Sajma odvijale su se od 9:00 – 20:00 sati. Svečanom otvorenju nazočili su predstavnici Istarske županije, Grada Pule, predstavnici srednjih škola, učenici i brojni gosti. Sve okupljene posebno su pozdravili ravnatelj Strukovne škole Pula, Ivo Bebek i ravnatelj ZZJZIŽ, Aleksandar Stojanović, te zamjenica župana Istarske županije, Sandra Čakić Kuhar i zamjenica gradonačelnika Pule, Elena Puh Belci.

Cilj Sajma je spajanje svih relevantnih sudionika iz područja ljepote i zdravlja, edukacija šire javnosti o proizvodima i uslugama koje postoje u tim sektorima te promocija Strukovne škole Pula i Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, kao ustanova koje u navedenim područjima uvode novitete i čiji stručnjaci svojim znanjem i kreativnošću podižu razinu profesionalnosti. 

Pored stručnih izlaganja i brojnih edukativnih materijala, Zavod za javno zdravstvo Istarske županije na Sajmu je ponudio svim posjetiteljima usluge i aktivnosti Savjetovališta za prehranu.

Moramo istaknuti jednu ovogodišnju novinu u odnosu na ranije Sajmove: organizirane posjete učenika osmih razreda iz osnovnih škola na području grada Pule posebno su uljepšale Sajam i doprinijele živahnom, razigranom i veselom ozračju.

Fotografije sa Sajma možete pogledati u galeriji.