UČENICI PULSKIH OSNOVNIH ŠKOLA U PJEŠAČKOJ MANIFESTACIJI „HODITI I ZDRAVI BITI - LA SALUTE VIENE CAMMINANDO“ – 13. TRAVNJA 2018.UČENICI PULSKIH OSNOVNIH ŠKOLA U PJEŠAČKOJ MANIFESTACIJI „HODITI I ZDRAVI BITI - LA SALUTE VIENE CAMMINANDO“ – 13. TRAVNJA 2018.

UČENICI PULSKIH OSNOVNIH ŠKOLA U PJEŠAČKOJ MANIFESTACIJI „HODITI I ZDRAVI BITI - LA SALUTE VIENE CAMMINANDO“ – 13. TRAVNJA 2018.

Dana 13. travnja 2018. u sklopu najave javnozdravstvene pješačke manifestacije „Hoditi i zdravi biti - La salute viene camminando“ u suradnji sa Gradom Pula i svim osnovnim školama na području grada Pule organizirano je druženje i aktivno vježbanje u cilju promocije zdravog načina života. Učenici pulskih osnovnih škola uz učitelje tjelesne i zdravstvene kulture vježbali su na dvije lokacije u gradu, Trg Forum i Trg kralja Tomislava. Grad Pula je za sve učenike osigurao zanimljive fluorescentne narukvice u raznim bojama sa otisnutim logom i nazivom manifestacije.

Djelatnici ZZJZIŽ bili su prisutni na obje lokacije te dijelili promotivne materijale vezane uz pješačku manifestaciju svim prolaznicima pozivajući ih na subotnje zajedničko hodanje.

Nadamo se da će djeca motivirati i potaknuti i nas odrasle na svakodnevnu tjelesnu aktivnost koja nam je zaista potrebna.

Pogledajte vesele i inspirativne fotografije i pokrenite se…

<- povratak na popis novosti